Polne gume, zračnice in plašči

Na voljo so klasične zračnice in plašče Michelin, Continental in Kenda.

Polne gume so že nekaj let zanimiva novost. Pokličite me za aktualno izbiro barv in dimenzij.

Sem zastopnik za Tannus polne gume in z njimi sodelujem že od njihovih začetkov. 
Želja podjetja Tannus je, da bi lahko vsi kolesarji uživali v bolj varni vožnji. Prizadevajo si za tehnološki razvoj in za lajšanje nevšečnosti, povezanih z predrtimi gumami. Zaradi vrhunske tehnologije polimerov, gume nikoli ne počijo in so na voljo v paleti različnih barv. Tannus guma je bistveno drugačna od katerekoli polne gume iz preteklosti in zagotavlja vožnjo, ki vam nudi udobje, lahkotnost, varnost in trajnost. Raznolike barve so rezultat uporabe naprednih materialov, kjer lahko zares uživate v izbiri le teh, kar je zagotovo prednost pred obstoječimi nejasnimi barvami plaščev in materialov, ki so na voljo.

http://www.tannus.com

Ponujam vam dve verziji Tannus polne gume

MUSAI POLNA GUMA

Tannus cestna pnevmatika namenjena za daljše razdalje. Deluje brezhibno tudi v primeru morebitnih nevarnostih, ki so na podlagi. Material sestavljen iz polimera Aither 1.1 , ki je predmet najnovejše tehnologije. Ima dolg rok trajanja in je nad povprečjem v doseganju hitrosti in oprijemanjem tal. Na voljo je v več različnih živahnih barvah. Na voljo je v dimenzijah 700 x 23c, 25c, 28c.

THOROKI POLNA GUMA

Najbolj vsestranska guma z integracijo Tannus tehnologije. Funkcionira na vseh podlagah, tudi na cesti. Unikatni profil Tannus izboljšuje zaviranje in vrtenje gume. Material je sestavljen iz polimera Aither 1.1., ki je predmet najnovejše tehnologije, Ima dolg rok trajanja in je nad povprečjem v doseganju hitrosti in oprijemanjem tal. Na voljo je v več različnih živahnih barvah in dimenzijah.

Dimenzije:

700 x 32c in 700 x 40c

26” x 1.75 in 26″ x 1,3/8

24″ x 1,75

20″ x 1,5